dijous, 7 d’abril de 2016

FESTA ESPLAI

La Fundació catalana de l'esplai  FUNDESPLAI la empresa que porta el menjador i les extraescolars de l'escola ens informa:

Benvolguts

Em plau convidar-vos a la 30a edició de la Festa Esplai, que tindrà lloc el proper diumenge dia 8 de maig de 2016 al Parc Nou del Prat de Llobregat, entre les 11 i les 17 hores.

Cada mes de maig, des de fa 30 anys, organitzem aquest jornada festiva, solidària i comunitària on mostrem la tasca que fem tot l’any als centres d’esplai i a la resta d’entitats de Fundesplai. S’hi desenvolupen més de cinquanta activitats adreçades a infants, joves i famílies gràcies a la implicació de més de 400 persones voluntàries i dels centres d’esplai de la nostra Federació.

La Festa és també l’aparador principal de llançament de la campanya “Encerta l’estiu. Un estiu per a tothom” que vol mobilitzar a la societat i les institucions perquè cap infant quedi exclòs de les activitats d’estiu per raons econòmiques. Pots trobar més informació a www.estiu.fundesplai.org.

Enguany Festa Esplai celebra el seu 30è aniversari, i aprofitarem per celebrar-ho amb totes les persones i entitats assistents. Ens agradaria molt que ens poguessis acompanyar en un dia tan singular, participant en el recorregut guiat que s'iniciarà a les 12.00 hores a l’estand institucional.

A l'espera de la vostre confirmació, rebeu una cordial salutació,


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada