dijous, 15 de setembre de 2016

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS 2016-17

Bona tarda,

Us informem que cap nen podrà fer extraescolars si no te feta la inscripció. Això no el compromet a quedar-se, podrà provar l'activitat i decidir si vol o no continuar. En tot cas hauriau de confirmar la decisió per poder tencar llistes.

Totes les activitats tindran un grup de whatsapp per informar de les novetats que vagin apareixent. Intenteu que sigui un grup només de lectura, de seguida es generan un munt de missatges i la principal informació es perd. Per qualsevol dubte està el whats de l'AMPA on us podeu adreçar i us contestarem el més ràpid possible. 

L'extraescolar de bàsquet comença dilluns 19 de setembre de 16.30 a 17.45h. Els dies assignats a bàsquet són dilluns i divendres. Si fes falta hi hauria reunió amb monitor el 30 de setembre abans d'acabar l'entrenament.

L'extraescolar de patinatge artístic comença dimarts 20 de setembre de 16.30  a 17.45h. Els dies assignats a patinatge són dimarts i dijous. Dijous 29 de setembre hi haurà una reunió amb les monitores on us diran els grups que es faran i l'horari de cada grup.

L'extraescolar d'handbol començarà dimecres 21 de setembre de 16.30 a 17.45h. Els dies assignats a handbol són dimecres i divendres. Si fes falta hi hauria reunió amb monitor el 30 de setembre abans d'acabar l'entrenament.

L'extraescolar de judo començarà dimecres 5 d'octubre. El primer dia aniran tots els nens junts de 16.30 a 17.45h i el monitor farà els grups necessaris.

L'extraescolar de Iniciació  a l'esport començarà al Octubrea partir del dilluns dia 3.

 L'extraescolar de Street Dance començarà al Octubre a partir del divendres dia 7. El primer dia aniran tots els nens junts de 16.30 a 17.45h i el monitor farà els grups necessaris.


Dimarts 20 de setembre a les 15.15 hi haurà reunió d'anglès a la biblioteca on l'acadèmia miss & missis language us farà cinc cèntims de com es farà l'extraescolar d'anglès.

Dimarts 20 de setembre a partir de les 16.30h al menjador hi haurà reunions de guitarra, piano, costura y padel per poder fer els grups de cada extraescolar. Aquestes començaran a l'octubre.

Dimarts 20 de setembre a les 17.00h hi haurà una nova presentació de JO SOC i de NENOS que us faran cinc cèntims del seu producte.

Dilluns 19 de Setembre a les 16:30 al menjador hi haurá reunió de MANUALITATS I ARTS PLÀSTIQUES, per poder fer grups.

Qui no estigui al corrent de pagaments de tot el que gestiona l'AMPA haurà de posar-se al dia abans de poder fer cap activitat.

Per qualsevol dubte passeu pel despatx a les hores d'entrada dels nens o per whatsapp al mòbil de l'AMPA.

Gràcies


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada