RACÓ DE PARES

El Racó de pares i mares és una iniciativa que sorgeix per donar suport a les famílies en l'educació dels seus fills/es. És un espai d'informació i formació, on l'intercanvi d'experiències i la reflexió col·lectiva esdevenen eines que permeten millorar la tasca educativa i desenvolupar estratègies que contribueixin a un desenvolupament integral dels vostres fills en els aspectes físic, emocional, afectiu, social i escolar.
L'objectiu de les xerrades per a pares i mares es abordar temes concrets que els preocupen, i proporcionar informacións i recursos que donin suport a la tasca educativa de les familíes.

COM FUNCIONA?

Les famílies interessades a participar en el Racó de Pares s'han d'inscriure a principi de curs.
La participació en aquest projecte és totalment coluntària i gratuita, amb el compromís d'assistir regularment a totes les activitats proposades.

QUINS TEMES ES TREBALLEN?

Les conferències s'estructuren abraçant temàtiques i interessos de les diferents famílies de l'escola. Permeten avançar en el coneixement i la reflexió sobre la convivencia i les relacions familiars, les habilitats educatives, l'orientació acadèmica i professional, el vincle escola-família, etc.

TEMES PROPOSATS PER PARES I MARES D'ALUMNES:

ALIMENTACIÓ
INTEL:LIGÈNCIA EMOCIONAL
LA TECNOLOGIA I ELS NENS
ASPECTES A TENIR EN COMPTE QUAN ELS NOSTRES FILLS ENTREN A L’ADOLESCÈNCIA.
QUÈ FER ABANS DE L’ADOLESCÈNCIA. PREVENCIÓ I ASPECTES A TENIR EN COMPTE.
LA MORT I LA VIDA.
QUÈ FER AMB LA SEXUALITAT
LÍMITS I RESPONSABILITAT. TREBALLAR L’AUTONOMIA.
PORS EN ELS NOSTRE FILLS. QUÈ PASSA QUAN NO N’HI HA.
AGRESSIVITAT EN ELS NOSTRES FILLS.


TRIPTIC RACÓ DE PARES

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada